Kövess minket
  /  Egyéb kategória   /  Kisorsolták a kísérő tanároknak szóló nyereményeket

Kisorsolták a kísérő tanároknak szóló nyereményeket

Az Erdők Hetén sorsolták ki a 2018-as nyári táborozási időszakban az erdei vándortáborozó csoportokat kísérő tanároknak meghirdetett nyereményeket. A három szerencsés pedagógus fejenként 150 ezer forint értékű utalványt nyert egy börzsönyi, egy bakonyi és egy mecseki erdei szálláshelyre.

Összesen 176 résztvevő közül sorsolták ki azt a három szerencsés pedagógust, akik megnyerték a 2018-as erdei vándortábor szezon kísérőinek kiírt nyeremények egyikét. Az Erdők Hete alkalmából végzett sorsoláson Novák Károly a börzsönyi Wenckheim Vadászházba, Goreczky Gabriella a bakonyi Huszárokelőpusztai Vadászházba, míg Bálint Krisztina a mecseki Natur Hotel Kövestetőbe nyert értékes utalványt, amit 2019. augusztus 31-ig lehet beváltani. A nyertesekkel a szervezők közvetlenül felveszik a kapcsolatot.

A nyereményjátékot az Erdei Vándortábor Program keretében gyerekcsoportot kísérő azon pedagógusok között hirdette meg a programot koordináló Országos Erdészeti Egyesület, akik rendelkeznek gyalogos vándortábor vezető továbbképzéssel vagy legalább MTSZ bronz fokozatú túravezetői képesítéssel.

Az Erdei Vándortábor Programban 2018 nyarán öt útvonalon – a Bakonyban, a Börzsönyben, a Mátrában, a Mecsekben és a Pilisben – mintegy 2000 felsős és középiskolás diák járta be a magyar erdőket, több mint 200 kísérő tanár felügyelete mellett.