Kövess minket
  /  Egyéb kategória   /  Indul az Erdei Vándor Facebook-csoport!

Indul az Erdei Vándor Facebook-csoport!

Létrehoztunk egy élménymegosztós, beszélgetős, nosztalgiázós csoportot „Erdei Vándorok” néven, ahova szeretettel várunk minden régi, új, vagy leendő táborozót, tanárt, diákot, és szülőt.

A csoportot azért hoztuk létre, hogy megfelelő fórumot teremtsünk a vándortáborozással kapcsolatos élménybeszámolókra, legyen az kép, videó, vers, rajz vagy bármilyen alkotás, ami tőletek származik. Szeretnénk egy összetartó, természetszerető vándortáboros közösséget létrehozni, akik napi szinten kommunikálnak egymással. Megosztják a tapasztalataikat, tippeket, trükköket, ötleteket mondanak és adnak egymásnak, nosztalgiáznak, és közben nagyon jól érzik magukat.

Szintén ide gyűjtjük a vándortábor #retro élménybeszámolókat és fotókat is, hiszen az is célunk, hogy itt újra egymásra találjanak a régi vándortáborosok, helyet kaphassanak a régi képek, élmények is. Szeretnénk nosztalgiázni, és bepillantást nyerni, hogy hogyan zajlottak az „eredeti” vándortáborok!

Gyertek, csatlakozzatok, bővítsük a közösséget, mutassuk meg, milyen Erdei Vándornak lenni!  Itt tudtok belépni: https://www.facebook.com/groups/erdeivandor/