Kövess minket
  /  Egyéb kategória   /  Túrázz, készíts fotót, nyerj és szavazz is!

Túrázz, készíts fotót, nyerj és szavazz is!

Szeretnénk, ha a vándortábor időszakának „feelingje” kicsit tovább tartana, ezért kitaláltunk számotokra egy testhezálló, őszi kihívást, aminek a lényege, hogy húzz túrabakancsot, készíts fotót arról, hogy merre jártál, majd mutasd ezt meg másoknak is!

Hazánk tájainak szépsége – függetlenül az évszaktól – a természetbe csalogat. Kik tudhatnák ezt jobban, mint ti, az erdei vándortáborosok?! Ezért kitaláltunk számotokra egy őszi kihívást! A játék lényege, hogy fotóval/fotókkal dokumentálva mutassátok meg, hogy éppen merre barangoltok. Az pedig külön öröm lenne, ha a túráitokra magatokkal vinnétek egy-egy Erdei Vándoros kiegészítőt, és az is szerepelne a fotón! A képeket helyszínmegjelöléssel (pl. @Börzsöny, @Drégelyvár) a csoportba várjuk:

Erdei Vándorok: facebook.com/groups/erdeivandor.

 

Mindegy, hogy egy közeli erdőben, egy messzi réten tesztek sétát vagy visszatértek a nyári táborozásotok valamelyik helyszínére, esetleg teljesen új tájakat fedeztek fel, a lényeg, hogy mutassátok meg nekünk és egymásnak is! Ismerjünk meg új csodahelyeket, és fedezzük fel az ősz ezerféle szépséget! A kihívás végén pedig pedig három nyertest is választunk.

Úgyhogy túrabakancsot fel!

A kihívás időtartama: 2020.október 14. – november 30.

S még valami fontos!

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ kiírta az „ÉV TURISTAHÁZA” pályázatot, október 29-ig tudtok szavazni arra, hogy a 10 kiválasztott pályázó közül melyik nyerje el ezt a megtisztelő címet:  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=aktiv.magyarorszag&set=a.1036969486745462

A verseny izgalmas, hiszen az jelöltek között három olyan is szerepel – a pilisi, a bakonyi és a börzsönyi szállás –, ami az Erdei Vándortábor útvonalain található, s ahol nyáron sokan közületek megpihenhettek.