Bejelentkezés

Friss hírek


Nyereményjáték a vándortábort szervező pedagógusok és túravezetők számára

'18. február 20.

Pedagógusként vagy túravezetőként szeretne nyugodt erdei környezetben kikapcsolódni családjával vagy a barátaival? Jelentkezzen 2018-ban csoportjával az Erdei Vándortábor Program valamelyik időpontjára, és részt vehet a sorsoláson, amelyen 3 darab, egyenként 150 ezer forint értékű erdei nyaralási utalványt sorsol ki az Országos Erdészeti Egyesület!

Az Országos Erdészeti Egyesület nyereményjátékot hirdet az Erdei Vándortábor Program 2018-as szezonjában csoportot szervező pedagógusok és túravezetők számára. A szeptemberi sorsoláson részt vesz az erdei vándortábor csoportok minden olyan kísérője, aki pedagógus, és rendelkezik a „gyalogos vándortábor-vezető” továbbképzéssel vagy nem pedagógus, de legalább MTSZ bronzjelvényes túravezető.

Mindhárom nyeremény egy erdei szálláson felhasználható, egyenként 150 ezer forint értékű ajándékutalvány. A szerencsés nyertesek az Ipoly Erdő Zrt. börzsönyi Wenckheim Vadászházában, a Bakonyerdő Zrt. Huszárokelőpusztai Vadászházában vagy a Mecsekerdő Zrt. által működtetett Natur Hotel Kövestetőben pihenhetnek. A szálláshellyel egyeztetve maguk dönthetnek arról, hogy miként használják fel a szállásra és étkezésre jogosító utalványt, párjukkal meghitt kettesben hosszabb időt töltenek az adott vendégházban, vagy inkább nagyobb baráti társasággal rövidebb időre érkeznek. Az utalványok a 2018. október 1. és 2019. augusztus 31. közötti időszakra válthatók majd be.

Március 14-ig lehet még jelentkezni a „gyalogos vándortábor-vezető” pedagógus továbbképzés tavaszi tanfolyamára , míg az Erdei Vándortáborokra 2018. május 31-ig lehet csoportot szervezni a bakonyi, börzsönyi, mátrai, mecseki vagy pilisi útvonalak valamelyikére.