Bejelentkezés

Friss hírek


Vándortáborok az Utazás Kiállításon

'18. február 27.

Az érdeklődők az Utazás Kiállításon is megismerkedhetnek a Vándortábor Programmal 2018. március 1-4. között a Hungexpon. Az Erdei Vándortáborok mellett bemutatkozik a Bringás és a Vízi Vándortábor is, amelyekre közben folyamatosan zajlik a jelentkezés a www.vandortabor.hu felületen keresztül.

Az Utazás Kiállításon egy egész stand, az „Aktív Magyarország” stand (A pavilon 210B) foglalkozik a belföldi természetjárás, kerékpározás és vízi sportlehetőségek bemutatásával. Bemutatkozik a Vándortábor Program is, aminek mindhárom szegmense: a gyalogos túrákat jelentő Erdei Vándortábor, a két keréken teljesíthető Bringás Vándortábor és a hazai folyókat végigjáró Vízi Vándortábor is kínál programokat.

A 2018. március 1-4. között a budapesti Hungexpon rendezett turisztikai vásáron nem csak a gyerekeknek lesznek kreatív programok, hanem a csoportokat szervező pedagógusok és MTSZ jelvényes túravezetők is választ kapnak a nyári vándortáborozással kapcsolatos gyakorlati kérdéseikre. A szervezők egy táborhelyet is felépítenek, így az érdeklődők személyes tapasztalatot szerezhetnek arról, hogy a június 16. és augusztus 20. közötti táborozási időszakban milyen szálláshelyek várják az egy hetes túrának nekivágó csoportokat. Az Utazás Kiállításon felépített „Vándortábor” életét a Facebookon is követheti:
https://www.facebook.com/events/356147538195152/

Mindeközben zajlik a jelentkezés a nyári vándortáborokra. Az összes táborozási lehetőség – gyalogos, kerékpáros és vízi – megtalálható a www.vandortabor.hu oldalon, ahonnan továbblépve a www.erdeivandor.hu oldalon lehet jelentkezni az öt útvonalon – a Bakonyban, a Börzsönyben, a Mátrában, a Mecsekben vagy a Pilisben – futó Erdei Vándortáborok valamelyikére.