Kövess minket
  /  Egyéb kategória   /  Tájékoztató – 2020. május 6.

Tájékoztató – 2020. május 6.

Kedves Vándortábor-vezetők!

A koronavírus-járvány kezdete óta folyamatos az érdeklődés, hogy a nyári vándortáborokat miként befolyásolja a kialakult helyzet. Sajnos a járvány lefolyása és a bevezetett óvintézkedések feloldásának ütemezése még mindig bizonytalan, de mi továbbra is azon dolgozunk, hogy minden vándortábor megvalósulhasson. Ezzel kapcsolatban Révész Máriusz kormánybiztos úrral és a Vándortábor Programot szervező többi szervezettel is határozott, egységes álláspontot képviselünk, ahogy azt a mellékelt tájékoztatóban is olvashatjátok: https://vandortabor.hu/vandortabor2020_tajekoztato_20200506.pdf

Tudjuk, hogy a járvány okozta helyzet különös kihívás elé állít titeket, táborszervezőket is. Ezért idén a szervezés könnyítése érdekében a jelentkezési felhívásban szereplő kereteket és határidőket az alábbiak szerint módosítjuk:

  • végösszeg befizetési határideje 2020. június 15-re tolódik.
  • Az előzetes névsort  csak 2020. május 31-ig kell kitölteni a jelentkezési felületen. Az itt megadott névsort a végösszeg befizetéséig kell majd véglegesíteni, mindaddig korlátozás nélkül módosítható.
  • Tudjuk, hogy a járvány a szülőket is nehéz helyzet elé állítja. Amennyiben emiatt a résztvevők száma a minimum létszám alá csökken, jelezzétek felénk és mi mindent megteszünk azért, hogy a csökkent létszámú tábor is megvalósulhasson.
  • A tábor lemondása esetén a befizetett előleg továbbra is visszajár.
  • Amennyiben a koronavírus-járvány következtében hiúsul meg egy tábor a végösszeg befizetése után, akkor természetesen a teljes részvételi díjat visszafizetjük.
  • Aki idén vett volna részt pedagógus-továbbképzésen, ami a járvány miatt nem tudott az eredetileg tervezett formában megvalósulni,  az tanúsítvány hiányában is szervezheti a táborát. Az ő táborra való felkészítésükről külön gondoskodunk, ennek további feltételeit velük személyesen egyeztetjük.

Természetesen nem csak az előkészületekben, de a táborok során is különös figyelemmel fogunk eljárni a járványhelyzettel kapcsolatban. A táborozók biztonsága érdekében fokozott higiéniai és egészségügyi óvintézkedéseket vezetünk be a táborhelyeken a mindenkori előírásokkal összhangban.

Arra kérünk Benneteket, bármilyen elakadás, kérdés vagy kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal, és mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy idén is mindenki velünk tarthasson az év legzöldebb hetén.
(telefon: +36 1 201 6293 | e-mail: [email protected])

Üdvözlettel:

Elmer Tamás
főtitkár
Országos Erdészeti Egyesület